English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

AVI ReComp 1.5.1 Συμπιέστε και μετατρέψτε αρχεία AVI, προσθέστε υπότιτλους, υδατογραφήματα και πολλά ακόμα με αυτό το πλήρες εργαλείο επεξεργασίας βίντεο.

810599382617637268Το AVI ReComp είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο που μπορεί να χειριστεί αρχεία βίντεο AVI με πολλούς τρόπους.

Είναι ικανό να επανακωδικοποιήσει βίντεο με τον κωδικοποιητή XviD, που πολλές φορές μειώνει το μέγεθος του βίντεο. Και κατά την διάρκεια της μετατροπής το βίντεο μπορεί να κόψει αρκετές ρυθμίσεις στην κωδικοποίηση μειώνοντας την συμβατότητα του αρχείου. Εάν έχετε DVD player που παίζει αρχεία AVI, αλλά όχι άλα, το AVI ReComp θα σας είναι χρήσιμο στην μετατροπή των αρχείων σας.

Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε τα αρχεία AVI, για παράδειγμα προσθέτοντας υπότιτλους που έχετε. Οι υποστηριζόμενοι τύποι περιλαμβάνουν TMPlayer (.txt), MicroDVD (.txt / .sub), SubViewer2 (.sub), SubRip (.srt), Advanced SubStation Alpha (.ass), SubStation Alpha (.ssa) και VobSub (.sub/.idx).

Υπάρχουν επιλογές για υδατογράφημα που σας επιτρέπουν να προσθέσετε τις δικές σας εικόνες ή λογότυπα σε αρχείο, και να το  ξεχωρίσετε από την θέση, χρόνο που θα εμφανιστεί και διάρκεια, καθώς και τον χρόνο που θα εμφανίζεται και θα εξαφανίζεται, και τον τρόπο που θα γίνεται αυτό.

Έχετε επίσης την δυνατότητα να κόψετε ή να αλλάξετε το μέγεθος των ταινιών, να μετατρέψετε τον ήχο σε άλλους τύπους (AC3 σε MP3, MP3 σε AC3, να αλλάξετε την δειγματοληψία και την ένταση με διαθέσιμες επιλογές VBR, ABR ή CBR).

Και εργαλεία μαζικής κωδικοποίησης σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε έναν ολόκληρο φάκελο γεμάτο από αρχεία σε λίγα λεπτά, και όταν γίνει αυτό απλά αφήστε το AVI ReComp να τελειώσει.
Click here to download download[4]


Άδεια χρήσης
Δωρεάν

Σύνολο λήψεων
1.153

Λειτουργικά Συστήματα
Windows 7/Vista/XP

Γλώσσες
Αγγλικά, Αραβικά, Τσέχικα, Ολλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Ούγγρικα, Ιταλικά, Πολωνικά, Πορτογαλλικά, Ρώσικα, Σέρβικα, Σλοβένικα, Ισπανικά, Σουηδικά, Τούρκικα