English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Atomix VirtualDJ Pro 7

To Virtual Dj Atomix-Virtual-DJ7-freeπρόκειται για ένα από τα καλύτερα,αν όχι το καλύτερο, προγράμματα μιξαρίσματος μουσικής και βίντεο. Μπορείτε να κάνετε remix στα τραγούδια, να αλλάξετε ρυθμό,  να προσθέσετε εφέ. Τα ίδια ισχύουν και για τις δυνατότητες του στο μιξάρισμα βίντεο. Δοκιμασμένο από πάρα πολλούς χρήστες παγκοσμίως, μιλάμε για πρόγραμμα φαινόμενο το οποίο... το χρησιμοποιούν από DJ's,  οι οποίοι απαιτούν πολλές δυνατότητες, μέχρι και ο πιο απλός χρήστης που δεν ψάχνει κάτι πολύ περίπλοκο.       

V.DJ.Softmukut

download[4]

Read more »

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ColorPic

Αν θέλετε να δείτε ακριβώς τι χρώμα είναι το background μιας εικόνας ώστε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο χρώμα κάπου αλλού. Συχνά χρησιμοποιείται ένα τέτοιο εργαλείο από Web Developers ή Authors.

colorpic_b

 

 

 

 

 

το ColorPic, το οποίο ειναι 100% free, και περιέχει, μεταξύ άλλων, ένα πολύ ωραίο magnifier ωστε να είστε σίγουροι οτι το pixel στο οποίο βρίσκεται ο δρομέας σας έχει το χρώμα που ζητάτε.

download[4]

Read more »

Animals For Kids

Πολύχρωμες κάρτες διδάσκουν τα μικρά παιδιά να αναγνωρίσουν διάφορα ζώα με την όραση, με το όνομα ή τους ήχους των ζώων.

αρχείο λήψης

Είναι διασκεδαστικό αλλά παράλληλα και παιδαγωγικό για τα παιδιά να μπορούνε να δούνε και να ακούσουνε τους βασικότερους εκπροσώπους του ζωικού βασιλείου. 

download[4]

Read more »

Music Editor Free

Το πρόγραμμα αυτό επιτρέπει να επεξεργαστείτε αρχεία ήχου ακόμα και χωρίς να έχετε ειδικές γνώσεις.edit_s Εμφανίζει τα αρχεία ήχου σε κυματομορφή, παρέχοντας αρκετές χρήσιμες δυνατότητες, όπως αποκοπή τμημάτων του ήχου, μεταβολή της έντασης, εισαγωγή ηχητικών clips σε οποιοδήποτε σημείο και πολλά άλλα.

                                              download

Read more »

Free Audio Editor

Είναι ένα βραβευμένο λογισμικό επεξεργασίας ήχου. fae_min

Περιλαμβάνει ένα ισχυρό mp3 editor και έτσι μπορείτε να επεξεργαστείτε mp3 καθώς και wma, wav, ogg αρχεία. Διαθέτει όμορφο interface, το οποίο είναι εύκολα κατανοητό και απο αρχάριους χρήστες. Η δωρεάν έκδοση του δεν μετατρέπει αρχεία από wav σε mp3.

download[4][3]

Click here to download .Any Video Converter

Read more »

Audacity

 

 

Είναι ένα ελεύθερο, εύκολο στη χρήση πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου. Μπορείτε να το audacityscreen

χρησιμοποιήσετε για να ηχογραφήσετε ζωντανή μουσική, να μετατρέψετε, να επεξεργαστείτε, να αποκόψετε, να αντιγράψετε, να ενώσετε αρχεία ήχου και να κάνετε μίξη σε ήχους. Να αλλάξετε την ταχύτητα ή τον τόνο μιας ηχογράφησης.

download[4][3]

Click here to download .Audacity

Read more »